Dugulás elhárítás sürgösen

Dugulás elhárítás azonnal

A dugulások többsége hetek, hónapok alatt hízik egyre nagyobbra, míg egyszer csak nincs tovább, s a kialakult dugó teljesen elzárja a lefolyó víz útját. Bár a jelek már hetek óta mutatják, hogy hamarosan baj lesz, ilyenkor mégis azonnal kell a duguláselhárító szakember.

Vannak vízszerelők, akik jelentős kiszállási díjakat kérnek az ügyfeleiktől az azonnali dugulás elhárítás fejében. Mi nem kérünk kiszállási díjat, s lehetőség szerint azonnal indulunk, ha a megadott +36 (70) 291-7864 telefonszámon a probléma sürgősségét jelzik. Tudjuk jól, hogy a dugulás elhárítás nem várhat. Ez nem egy beütemezhető feladat. Azt előre meg lehet tervezni, hogy mikor fogok egy elöregedett fűtőtestet kicserélni, vagy mikor fogom kisavaztatni a bojlert, ha sokat fogyaszt, és már nehezen melegíti a vizet. Ezek a munkák tervezhetők. Az elromlott, vagy elöregedő készülékek problémát okoznak, de ezek a problémák nem veszélyeztetik a ház épségét, vagy teszik lehetetlenné a mindennapi életet. Egy frissen kialakult dugulás a szennyvízhálózatban nem ilyen probléma. Bár a bekövetkezését sokszor előre lehet látni, s fel lehet rá készülni, de amikor a dugulás kialakul, akkor legtöbb esetben nincs mentség, azonnal be kell avatkozni. Ha elönti a szennyvíz a pincét, ha fertőző és szennyes lé folyik vissza a mosdóból, akkor nem nagyon lehet előre tervezgetni, hogy mikorra lenne legjobb beütemezni a javítást. Tudjuk tehát jól, hogy vannak helyzetek, amikor azonnal kell lépni. Ha nem rögtön, csak néhány óra elteltével tudunk elindulni, az csak annak köszönhető, hogy más is hasonló problémával fordult hozzánk, s éppen annak a megoldásán fáradozunk. Amint a beázás, kiöntés veszélyét meg tudjuk szüntetni, indulunk tovább a következő címre. Az azonnali indulásért nem kérünk ügyfeleinktől kiszállási díjat. Tudjuk jól, hogy milyen nehéz helyzetbe kerül az, akinek most kell felemelnie a telefont és azonnali segítséget kell kérnie. Tudjuk jól, milyen kétségbeesés vesz erőt az emberen, amikor azt látja, hogy valami általa el nem hárítható probléma teszi tönkre mindazt, amit a két kezével épített fel: eláznak a bútorai, a háza, a kertjében folyik a szennyvíz. Tudjuk jól, hogy ilyen helyzetben azonnal segíteni kell és nem húzhatunk extra hasznot abból, hogy kiszállási díjjal terheljük az amúgy is bajban lévő megrendelőink költségvetését.

Nálunk tehát nincs kiszállási díj, még akkor sem, ha sürgősen kell a dugulás elhárítást megkezdeni egy címen. Ha bajba kerül, hívjon bátran, megyünk és segítünk megoldani a helyzetet.

„Semmi kétség Sanya a segítség”

 

Dugulás elhárítás, vízszerelés +36 (70) 291-7864