Vízszerelés csatornadugulás elhárítás

Csatornadugulás elhárítás vízszerelés +36 (70) 291-7864

A csatornadugulás soha nem megrendelésre jön, hanem csak egyszer megtörténik a probléma, teljesen váratlanul. Ilyenkor a leghamarabb neki kell állni a dugulás elhárításnak. Minden perc szinte számit, amit a család a lefolyó használata nélkül el kell, viseljen, mert a dugulás komoly problémákat okozhat ezért az elhárítást nem szabad halogatni. Haladéktalanul el kell végezni a dugulás elhárítást.

Amíg tökéletesen jól működik a lefolyócső, és ellátja maximálisan a feladatát, addig szinte észre sem vesszük, hogy van. Amikor bekövetkezik a dugulás a lefolyócsőben, vagy a csatornába abban a percben tudjuk, hogy nagy a baj. A lehető legrövidebb időn belül hívjunk duguláselhárító szakembert, vagy egy vízszerelőt hogy megszüntesse ezt a problémát. Komolyabb dugulásnál nem biztos, hogy a vízszerelő meg tudja szüntetni a dugulást, oda már profi gépekre, és csőgörényre van szükség a dugulás elhárításhoz. Ezt mi házilag nem tudjuk megcsinálni, mert nem vagyunk hozzá gépesítve, és a szaktudásunk is lehet, hogy kevés hozzá.

Továbbá vállalunk épületen belül és kívül minden féle dugulás elhárítást. Csatornacső, lefolyócső cseréje, épületen belül és kívül is. Precízen, pontosan, megbízhatóan, falbontás nélkül. Nem csak dugulás elhárítást vállalunk, ha nem vízvezeték szerelést is.

Nálunk nincs kiszállási díj, nincs folyóméter díj, nincs hétvégi felár!

Hívjon bizalommal, hogy segíthessünk. Köszönöm.

Csatornadugulás elhárítás és vízszerelés +36 (70) 291-7864