Lefolyó dugulás elhárítás

Eldugult lefolyó

A reggeli sietés közepette arcot mosunk, és azt látjuk, hogy nem folyik le a víz? Talán már este is ez volt a helyzet, csak félálomban észre se vettük? „Soha jobbkor!” – kiáltjuk magunknak a tükörbe mérgesen több perces késésben már.

 

Ismerős a szituáció, amikor a stressz faktor hirtelen megnövekszik az eldugult lefolyó miatt? Reméljük, nem. De ha mégis, akkor sem kell mindjárt kétségbeesni, hisz a túlfolyónak hála legalább a fürdőszoba nem úszik! Öröm a köbön.

Ess eső ess, szezám tárulj, eldugult lefolyó dugulj ki!

Többféle hangzatos mantrát, imát, vagy varázsigét is írhatnánk, ami az ilyen helyzetben segít. Rossz hírünk van azonban. Nincs az a csodatévő mondat, aminek mormolására egyszer csak megindul a lefolyóban a víz, és magától kitisztul. Egyetlen esetet kivéve! Ha az adott mondat egy tisztítással foglalkozó vállalkozás szlogenje és mottója. Akkor azonban már az első pillanatban sem a fejünkhöz, hanem a telefonunkhoz kapunk és hívjuk az adott vállalkozót.

Megpróbálhatjuk természetesen elhárítani a hibát, és ha csak apró dugulásról van szó, biztos, sikerülni is fog. De a lefolyó rendszerében lévő problémákat nem fogjuk tudni otthon egyedül szakmai segítség nélkül megoldani. Még akkor se, ha szétszedjük darabjaira a lefolyó csövet…

Dugulás elhárítás és vízszerelés            +36 (70) 291-7864