Lefolyó dugulás elhárítás

Lefolyó dugulás

Hétköznapi a téma. Ha nem, akkor szerencsésnek mondhatjuk magunkat vagy épp nagyon tudatosan odafigyelünk arra, hogy a lehető legkisebb eséllyel következzen be a lefolyó dugulás. A legtöbb háztartásban azonban nem figyelnek oda erre, vagy legalábbis nem mindenki. És nem akarunk ujjal mutogatni senkire – a hölgyekre pláne nem, hisz szeretjük a nőket –, de bizony sokszor nagyon érdekes módon kerülnek érdekes dolgok a lefolyókba annak köszönhetően, hogy valaki nem látja át a rendszer működését.

Nehezen csúszik…

Ismerős az érzés, amikor túl nagy falatot szeretnénk lenyelni, vagy éppen eléggé száraz az étel, amit eszünk és nem bírjuk olyan könnyedén lenyelni. Ilyesmit élhet meg a lefolyó is, amikor nem megfelelően „tápláljuk” – nem halna éhen, ha egyáltalán nem táplálnánk! A lefolyó dugulás egyik – ha nem a – legtipikusabb oka az, hogy oda nem illő dolgok kerülnek bele. Konyhai lefolyó esetén rendszeresen előfordul, hogy az ételmaradékok eltömítik a víz szabad útját. Ha pedig hideg vízzel mosogat valaki – komolyan van ilyen is –, akkor a tányérokon lévő zsiradék nem oldódik fel, így nem is folyik át a lefolyón. Tökéletes módja ez annak, hogy mielőbb komoly problémák legyenek, hisz a felgyülemlett zsírba beleragadhat az is, amit esetleg még valahogy le tudna nyelni az a fránya lefolyó.

Jó hír!

Semmi probléma, ha probléma van. Még ha esetleg szakszerűtlenül is használjuk az otthoni lefolyókat, akkor is van szakszerű segítség. Hívjon szakembert, ha tényleg alapos munkát akar, és a lefolyó dugulás jó ideig ne jelentkezzen újra. Egy jó tanács… ne csak hallgassa meg a szakembert, hanem fogadja is meg a tanácsát. Higgye, el megéri!

„Semmi kétség Sanya a segítség”

Lefolyó dugulás elhárítás                        +36 (70) 291-7864