Kézi csőgörény

Dugulás elhárító csőgörény a kézi spirál

Ki minek hívja, ki hogy ismeri. Csőgörény, vagy lefolyó tisztító spirál, csőtisztító csőgörény. Ha kisseb dugulás van ott igen jól alkalmazható. A barkácsboltok polcain megtalálható, de van azért köztük használhatatlan is. Ha veszünk, csőgörényt ne a legvékonyabbat vegyük meg, hanem 7-8-9 milliméterest

Ha ezzel akarunk csőgörényezni, ahhoz két ember kell. Az egyik ember dugja befele a lefolyóba, az első végét, a másiknak tekergetni kell a hátsós tekerős végét. A tekerő embernek nagyon figyelni kell, nehogy beszoruljon a lefolyóba. A vékony lefolyó csövekben igen jól használható leg inkább. Nagyobb átmérőjű csövekhez-csatornához már ez a méretű csőgörény nem megfelelő, nem tudja szakszerűen használni, és kitisztítani a lefolyó csövet. Házi kisebb dugulás elhárításhoz kiválóan használható. Csatornadugulás elhárítás, lefolyó tisztítás házilag. Ha a lefolyókra oda figyelünk, kevesebb vegyszert használunk, ezzel is sokat segítünk a dugulás kialakulás megelőzésért. Ha a dugulás elhárítást nem sikerült elhárítani, akkor hívjon dugulás elhárító szakembert.

Dugulás elhárítás Vízszerelés +36 (70) 291-7864

Vízszerelés, központi fűtésszerelés, dugulás elhárítás. Komplett fürdőszoba felújítása. Radiátorok és szelepek cseréje. Ázások csőtörések megszüntetése. Lefolyók, csatornarendszerek javítása, cseréje, épületen belül és kívül is. Kerti csapok cseréje ásással is. WC-ék, mosdók, szifonok, tartályok javítása cseréje. Dugulás elhárítás falbontás nélkül géppel, spirállal, csőgörénnyel, nagynyomású mosóval.  Minden munkánkra garanciát vállalunk.  Hívjon bizalommal. Minden munkánkra garanciát vállalunk.

„Semmi kétség Sanya a segítség”

Dugulás elhárítás, Vízszerelés                      +36 (70) 291-7864