Győkér a csatornában

Gyökér a csatornában

Előfordul, hogy a dugulásos probléma olyan fajsúlyos, hogy annak eredete egészen a csatornáig vezethető vissza. Ilyen esetekben a hétköznapi halandó mit sem tehet, a szakembernek kell átadni a terepet, aki megállapítja, hol is van a hiba pl. gyökér a csatornában.

Az élet utat tör

Gyökér a csatornában? De mégis mit jelent ez? És hogyan kerülhet bele és miféle gyökér a csatornába? Nem is olyan meredek, mint ahogy elsőre hihetnénk. Mi az élet alapja? A víz. Hogyan tör magát utat – az élet és, így – a fa? A gyökereivel halad az éltető víz felé. Hol talál a fa többlet vizet városi környezetben? A csatornákban. Hogyan jut be? A csatornán kialakult repedésen keresztül befurakszik, majd továbbnő, és behálózza azt. Hol a probléma? Ott, hogy a háztartási hulladékok megrekednek ezen a gyökér-hálón és már el is dugult a rendszer.

Mit lehet tenni?

Semmit. Kívülállóként legalábbis semmit, hisz a problémát nem is láthatjuk. A szakember azonban a tapasztalatának köszönhetően viszonylag hamar ki tudja sakkozni, hogy a probléma hátterében az van, hogy gyökér a csatornában. Innentől kezdve már csak el kell hárítania a dugulást. Csak… nem egyszerű gépekkel és módszerekkel, de sikeresen.

„Semmi kétség Sanya a segítség”

Gyökértelenités, dugulás elhárítás          +36 (70) 291-7864