Duguláselhárítás, vécé tartályok

A vécé tartályok fajtái.  

Több féle vécé tartályt különböztethetünk meg. Ma nagyon divatos lett a falba építhető vécé tartály. Nagyon szépen be lehet a fal síkba építeni és a fürdőszoba csempéivel ugyan úgy burkolható. Mutatós darabok csak a javításúk egy kicsit nehezebb. Van olyan vízvezeték szerelő, aki nem is vállalja a falba épített vécé javítását.

A falba épített tartályhoz az alkatrész akár a leeresztő szelep akár a töltő szelep egy kicsit drágább, mint a hagyományos vécékhez, ugyan ez a fajta alkatrész. Van a vécécsészére ültetett tartályos vécé ez a monoblokkos vécé. Ennek a fajta vécének az egyik kényes pontja a vécé és a vécétartály közötti tömítés. Sok esetben itt szokott engedni, csöpögni. Másik fajta a közép magasan elhelyezett és falra függesztet vécé tartály. Több helyen van már elterjedve, mert könnyen javítható jól hozzá lehet férni, és nem méreg drága hozzá az alkatrész. Van a magasan elhelyezett falra függesztett tartály. Ezek a legrégebbi féle tartályok. A legtöbb helyen ilyen van felszerelve, mert valamikor csak ez a fajta volt, és a mai napig is szerelünk fel ilyen tartályokat. Ezekbe vannak víztakarékos tartályok is.

Ha önnek vécé tartályt kell felszerelni, és nem tudja eldönteni milyet, szeretne, de az adott helyre milyet lehet felszerelni nem, tudja, kérje ki egy vízszerelő véleményét tanácsát.

Dugulás elhárítási tanácsok praktikák   +36 (70) 291-7864