Duguláselhárítás szakember segítségével, falbontás nélkül

Nem kell senkit győzködnünk arról, hogy a dugulás milyen kellemetlen lehet, és hogy milyen gyorsan meg akarunk tőle szabadulnunk, ha szemben találjuk vele magunkat. Ez a szakma is, mint sok más, amelyhez nem értünk túlságosan, rendkívül egyszerűnek tűnhet, de ez nem minden esetben van így. Vannak olyan esetek, amikor elkerülhetetlen a több alkalmas, alapos csatornatisztítás, máskor pedig bontás nélkül sem lehet kezelni a problémát. Ehhez mindenképp érdemes szakembert segítségül hívni.

Mi dugulhat el, avagy miben tud segíteni egy duguláselhárító?

Sajnos nem csak a mosogató vagy a WC dugulhat el, hanem bármelyik lefolyó, a padlóösszefolyó fő- és mellékvezetékei, a kád lefolyóvezetéke, az ereszcsatorna, a szennyvíz csatorna, a csapadékvíz csatorna, az udvari csatornarendszerek, a klíma vezetékek és a Strang vezeték is.

Sőt, a különböző dugulások mellett sok hasonló munkát is el tud végezni egy jó szakember, ezekre példa a csatornatisztítás, a csatorna gyökértelenítése, a csatornában felgyűlt levelek eltávolítása, a csőtörések bemérése és megszüntetése, a csatornabekötés módosítása, a csatorna áthelyezése, a darálós WC tisztítása, a Woma duguláselhárítás, a szennyvíz szivattyúzás, a csatorna kamerázás, az aknatisztítás, sőt, a vízvezeték- és fűtésszerelés is.

Milyen módszerekkel dolgozik egy jó szakember?

A szaktudást semmi más nem pótolhatja és mi azt javasoljuk, hogy -hacsak nem ezt a szakmát választja hosszú távon-, a komolyabb dugulásokat ne próbálja meg házilag kezelni, egyes esetekben ez nagyobb problémát is okozhat. A szaktudással pedig hatékonyan lehet használni profi nyomó-szívó tisztítópumpát, ridgid kézi spirálozó gépet, Woma nagynyomású tisztítást, spirálos csőgörényezést, Rothenberger R 600-as cső- és csatornatisztító készüléket, sőt, kamerás csatorna-diagnosztikát is. Van olyan szakember csapat, amelyik mindezekkel az eszközökkel rendelkezik.

Hol érhetők el a fentebb említett szolgáltatások?

A Duguláselhárítás Budapest csapata Budapesten és Pest megyén belül elérhető, ahogy fentebb láttuk, gyakorlatilag minden témában a segítségünkre lehetnek, amelynek témája a víz és az ehhez kapcsolódó tisztítás.

Mindezekre szükség lehet otthon, és a csapat tud segíteni panellakásokban, családi házakban, tégla építésű lakásokban, emellett irodaházakban és társasházakban, raktárakban, üzlethelyiségekben, sőt, óvodákban, iskolákban, és más intézményekben is.