Dugulás a kerti aknába

Kerti aknában a dugulás okai lehetnek

A kerti aknában sokszor a dugulást a bele vezetett eső csatorna az egyik fő okozója lehet. A tetőről nagyon sok föld, por, falevél egyéb szennyeződés kerül a lefolyóba és a csatornába. Ezek, ha kevés a víz könnyen le tudnak ülepedni, rakodni, és máris elkezdődik a dugulás folyamata. Ez egy kis oda figyeléssel könnyen elkerülhető.

Ha az esővíz elvezető csőre teszünk dróthálót szűrőt, máris sokat tettünk a csatornánk érdekében, a dugulás elkerüléséért. Ha időnként bő vízzel, slaggal át öblítjük a csatorna lefolyó vezetéket. Az aknákat is érdemes időnként bő vízzel átmosatni. Érdemes a gyökereket is kitisztítani az aknákból, mert az is könnyen dugulást okozhat. Ha van rá mód, akkor érdemes időnként nagynyomású mosóval át mosatni a lefolyórendszert. Ezzel a módszerrel sok vegyszert egyéb szennyeződéseket ki lehet mosatni a csatornarendszerből.

Ha a nagyon erős dugulás bekövetkezett, és nem tudja házilag elhárítani, akkor sürgősen hívjon duguláselhárító szakembert, víz szerelőt, aki a szaktudásánál fogva a leghatékonyabban foglya a dugulás elhárítást elvégezni.

Semmi kétség Sanya a segítség

 

Dugulás elhárítás, vízszerelés                    +36 (70) 291-7864