Dugulás elhárítás vízvezeték szerelés

Dugulás elhárítás vízszerelés

Dugulás elhárítás a fürdőkádnál. Ha dugulás van a kádnál első próbálkozásunk lehet, hogy a hajszálakat, egyéb szöszöket ki tisztítjuk a leeresztőt. Ha a dugulás még mindig fenn áll, akkor jöhet a szódabikarbóna és ecet. Öntsünk, a kád szifonba szódabikarbónát majd öntsünk utána ecetet egy jó fél üveggel.

Hagyjuk körülbelül tíz percig dolgozni őket és utána engedjünk jó forró vizet a fürdőkádba. Ha sikerült a dugulás elhárítás, akkor gyönyörűen lefolyik a kádból a víz. Ha nem sikerült a dugulás elhárítás, akkor jöhet a jó öreg vécé pumpa. Töltsünk a kádba egy kis vizet és a túlfolyót foglyuk be azután kezdjük, el a pumpával a leeresztőnél le felmozgatással képezzünk nyomó-szívóhatást és jó erős vákuumot. Ezzel a módszerrel általában meg szokott oldódni a dugulás. Ha nem tudtuk megszüntetni a dugulást jöhet egy kis víznyomás. A tusolót csavarjuk, la és a slagot szorítsuk rá a lefolyóra, a túlfolyót takarjuk le, hogy ne jöjjön ott vissza a víz. Remélhetőleg ezzel sikerül megoldani a dugulást. Ha így sem sikerült a dugulás elhárítás, akkor hívjon duguláselhárító szakembert.

 

Továbbá vállalunk: Mindennemű vízszerelési munkát, Vízcsövek cseréjét, épületen belül, és kívül is. Csatorna kiépítést, és cseréjét. Vécék, tartályok, mosdók, csapok cseréjét.

Nálunk nincs kiszállási díj,

Nincs folyóméter díj,

Nincs hétvégi felár

„Semmi kétség Sanya a segítség”

Csatornadugulás elhárítás vízvezeték szerelés !       +36 (70) 291-7864