Dugulás elhárítás pumpával

Lefolyó pumpa

A lefolyó pumpa jó esetben csak úgy van, de nem kell használnunk. Bármikor eldugulhat azonban az egyik lefolyó a fürdőben vagy a konyhában, és akkor bizony cselekedni kell. A rendelkezésre álló eszközökkel – a pumpával! – megpróbáljuk orvosolni a problémát és „ráfekszünk a témára”. Nyomjuk, nyomjuk, toljuk, toljuk, közben odafigyelünk a megfelelő légzéstechnikára is, és egyszer csak hórukk, és sikerült! A lefolyó ismét átjárható, a mosdóban lévő tartalom eltűnt a szemünk előtt, és fültől-fülig érő mosollyal, nagy fellélegzéssel tesszük félre a sarokba a „csodaeszközt”. Szép és jó, ha a vége jó, de mi van, ha nem ilyen meseszerű történetben vagyunk főszereplők?

Dobjuk ki?

„Talán a lefolyó pumpa a ludas?” – tesszük fel a kérdést, miközben árgus szemekkel vizsgáljuk a régi, sosem használt eszközt. Megfordulhat a fejünkben, hogy biztos, vannak már jobbak is a piacon, ezért beszerzünk valamilyen szuper fajtájút, csak azért, hogy megmutassuk, milyen profik vagyunk dugulás elhárításban – és, hogy megspóroljuk a szerelő által kiszabott díjakat. Lehet azonban a pumpa világbajnok (és természetesen mi is egy másik „sportban”), attól még egy új eszköz sem garancia arra, hogy az meghozza a várva várt csodát.

Adjuk ki…

Ha a lefolyó pumpa használata hatástalannak bizonyult, adjuk ki a feladatot másnak, hogy learassa helyettünk a babérokat. Nem szégyen, ha nem vagyunk mindenben kiválóak… Különben is! Jó szakemberválasztásban még mindig jeleskedhetünk!

Dugulás elhárítás pumpával                        +36 (70) 291-7864