Dugulás elhárítás praktikák

Dugulás megelőzése házi praktikák és lehetőségek

A dugulás megelőzése a legfontosabb, és a leg költség kímélőbb, amit első lépésnek ajánlani tudok. A dugulás megelőzése érdekébe először, házilag a szifonokat legalább 4-5 havonta szedjük szét és takarítsuk ki. Ha padló összefolyó van, azt 2-3 havonta nem árt kitisztítani és fertőtleníteni, és bő vízzel átmosni. Ha lehet, és meg tudjuk oldani, akkor használjunk minél kevesebb mosószert és mosogatószert, mert ezzel is kíméljük a lefolyónkat, és sokat teszünk a dugulás megelőzése érdekébe.

A fürdőben a tus fürdőből kevesebb is elég lehet és máris sokat tettünk azért, hogy ne alakuljon ki és ne keletkezze dugulás. Ha lefolyó tisztítót inkább a gél állagút vegyük, ne a szilárdabb állagút, mert a sok vízzel talán a gél állagút könnyebben elviszi a lefolyó. A dugulásnál és a megelőzésnél is használható a legolcsóbb és a leg környezetkímélőbb hatású a szódabikarbóna és ecet. Ezeket 2-3 havonta megelőzés céljából nyugodtan használhatjuk. A vécé használatára is ügyelni kell, hogy mit dobunk bele. Ami nem belevaló a háztatásból megmaradt használt sütő olaj, használt zsírok, popsi törlő, fülpiszkáló, tampon, betét, egyéb dolgok könnyen dugulás okoznak. Ezekre érdemes oda figyelni, hogy ne keljen szakembert hívni. Ha dugulás mégis bekövetkezik, és házilag nem tudjuk elhárítani, akkor hívjunk egy vízvezeték szerelőt, vagy egy dugulás elhárító szakembert.

Dugulás elhárítás Vízszerelés +36 (70) 291-7864

Vállalunk dugulás elhárítást, víz vezetékszerelést, fűtésszerelést, csatorna lefolyó szerelést-cseréjét teljesen új kiépítést tervezéssel és ásással is, Budapesten az összes kerületben és Pest Megyében is.

Milyen fajta a dugulás elhárítás, amit vállaluk:

Mosogató, mosdó, padlóösszefolyó, fürdőkád, zuhanyzó, vécé, lefolyó vezeték épületen belül, fő lefolyó vezeték, külső tisztító akna, külső csatorna vezeték, eső lefolyó cső, csatornafordító akna. Minden féle lefolyó, csatorna. Dugulás elhárítást Budapesten maximum 2órán belül tudjuk vállalni.   Árainkat próbálom a legpontosabban megadni a telefonon való felhívás érdeklődés után. Egyeztetünk, ha tudom pontosan a dugulási problémát, akkor megpróbálok, fix árat mondok.

A dugulás elhárítás Pest Megyében a következő településeken vállaljuk.

Budakalász, Budakeszi, Bag, Budaörs, Ecser, Csömör, Diósd, Dunakeszi, Dómon völgy, Erdőkertes, Érd, Tót, Fót-Liget, Gödöllő, Gyál, Halásztelek, Isaszeg, Kerepes, Kistarcsa, Mária Besnyő, Maglód, Monor, Mogyoród, Nagytarcsa, Üllő, Üröm, Pomáz, Telki, Törökbálint, Pécel, Szilasliget, Szentendre, Vecsés, Veresegyház.

Vállalunk: Dugulás elhárítást géppel csőgörényezést, Csatorna bekötést, és cseréjét Mosdók csapok cseréje, vécé tartályok cseréje, víz vezetékszerelést

„Semmi kétség Sanya a segítség”

Dugulás elhárítás vízszerelés garanciával +36 (70) 291-7864