Dugulás elhárítás a lakásba

Dugulás elhárítás a lakásba

A dugulás a lakásban a legnagyobb probléma, főleg ha az a vécébe keletkezik. A dugulás elhárítás a vécében nem biztos, hogy házilag teljesen sikeresen megoldható. A vécé csészébe mivel benne van, a víz zsák sok a kanyar, ezért nem tudunk belenyúlni bele kotorni olyan egyszerűen, mint a mosdóba.

 

Meg lehet próbálni hátha ügyesek, vagyunk egy kis dróttal vagy kis házi csőgörénnyel. Ha nem sikerül a dugulás elhárítás, akkor valószínű duguláselhárító szakembert kell, hívjunk, aki csőgörénnyel, sokkal könnyebben megoldja a dugulást, mint mi. Ha bekövetkezett a vécé dugulás még a szakember kihívása előtt megpróbálhatjuk a jó öreg vécé pumpával elhárítani a dugulást. A vécé csészébe bele engedünk, egy kis vizet nyomjuk, bele a pumpát szorítsuk a lefolyó részére, és le felmozgatással próbáljunk vákuumot csinálni. Ha erős vákuumot tudunk képezni akkor, lehet, hogy ki tudjuk mozdítani a dugót, akkor van esélyünk a sikeres dugulás elhárításra a dugulás megszüntetésére. Ha nem sikerül akkor csak valószínű a szakember tud segíteni. Hívjon dugulás elhárító szakembert.

Továbbiakban, amiben még segíteni tudunk:

Mindennemű vízszerelés. Ázások csőtörések megszüntetése. Lefolyók javítása, cseréje. Csatorna kiépítése bekötése tervezéssel is. Fürdőszoba felújítása (víz, lefolyó, stb)

Dugulás elhárítás vízszerelés megbízhatóan garanciával!  06 20 491 5089

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.