Dugulás elhárítás a lakásba

Dugulás elhárítás a lakásba

A dugulás a lakásban a legnagyobb probléma, főleg ha az a vécébe keletkezik. A dugulás elhárítás a vécében nem biztos, hogy házilag teljesen sikeresen megoldható. A vécé csészébe mivel benne van, a víz zsák sok a kanyar, ezért nem tudunk belenyúlni bele kotorni olyan egyszerűen, mint a mosdóba.

 

Meg lehet próbálni hátha ügyesek, vagyunk egy kis dróttal vagy kis házi csőgörénnyel. Ha nem sikerül a dugulás elhárítás, akkor valószínű duguláselhárító szakembert kell, hívjunk, aki csőgörénnyel, sokkal könnyebben megoldja a dugulást, mint mi. Ha bekövetkezett a vécé dugulás még a szakember kihívása előtt megpróbálhatjuk a jó öreg vécé pumpával elhárítani a dugulást. A vécé csészébe bele engedünk, egy kis vizet nyomjuk, bele a pumpát szorítsuk a lefolyó részére, és le felmozgatással próbáljunk vákuumot csinálni. Ha erős vákuumot tudunk képezni akkor, lehet, hogy ki tudjuk mozdítani a dugót, akkor van esélyünk a sikeres dugulás elhárításra a dugulás megszüntetésére. Ha nem sikerül akkor csak valószínű a szakember tud segíteni. Hívjon dugulás elhárító szakembert.

Továbbiakban, amiben még segíteni tudunk:

Mindennemű vízszerelés. Ázások csőtörések megszüntetése. Lefolyók javítása, cseréje. Csatorna kiépítése bekötése tervezéssel is. Fürdőszoba felújítása (víz, lefolyó, stb)

Dugulás elhárítás vízszerelés megbízhatóan garanciával!  +36 (70) 291-7864