Dugulás elhárítás és vízszerelés is

Dugulás elhárítás és vízvezeték szerelés bárhol

A mai sajnos figyelmetlen és rohanó világba, bárhol és bármikor lehet dugulás. A dugulás előfordulható okai, okozói és lehetőségei. A csatornarendszereknél a lakásokban már nagyon sok helyen fordult, és fordulhat elő dugulás. A dugulások bárhol előjöhetnek, a vécébe, a mosdónál, a mosogatónál, a zuhanyzónál bárhol ahol lefolyó található.

Az közel sem biztos, hogy a nem szakszerű kiépítés lehet a probléma. Elképzelhető a túlzott vegyszerek, samponok, tusfürdők egyebek használata miatt alakult ki a dugulás. Ez ellen mi is tehetünk, ha a mosóporból, samponból, tisztítószerekből kicsit kevesebbet használunk. Dugulásra nem csak a fürdő szobában vagy a vécében számolhatunk. Bárhol elő jöhet, de a legborzalmasabb, amikor a vécé dugul el. A vécé általában nem a zsiradékoktól szokott eldugulni, hanem a túlzott papírhasználat, vagy a nem oda illő dolgoktól, vagy ha valami gyerekjáték bele esik és még le is húzzák. Attól is előfordulhat a dugulás, ha már túl öreg a vécé csésze és teljesen le van vízkövesedve. A vízkő ellen is lehet különböző szereket használni, de ha ez nem használ, akkor csak a vécé csésze cseréje segíthet. Az emberek is nagyon figyelmetlenek, mert volt már húsleves maradék csontokkal a csészében, és azt nem én öntöttem bele, de nem is belevaló. Ha elmegy és lefolyik, akkor nincs baj, de az ilyenek általában elakadnak, vagy a csészében, vagy a csatornarendszerben valahol megszorul, és dugulást okoz. A családi házban élők még a lefolyóba a gyökér benövései is bosszanthatják. Az udvaron ezért kell figyelni az ültetéseknél a csatorna nyomvonalára. Ha ilyen dugulása van, ezt már házilag valószínűleg nem tudja megoldani, akkor hívjon duguláselhárító szakembert.

Továbbá vállalunk Pest megyébe és Budapesten az, I, II, III, IV, V, VI, dugulás elhárítást, VII, VIII, IX, X, XI, zuhanyzódugulás elhárítást, XII, XIII, XIV, XV, mosdó dugulás elhárítást, XVI, XVII, XVIII, XIX, vécédugulás elhárítást, XX, XXI, XXII, XXIII, mosogató dugulás elhárítást.

Dugulás elhárítás falbontás nélkül vízvezeték szerelés +36 (70) 291-7864