Dugulás elhárítás épületen kívül

Csatornadugulás elhárítás épületen kívül

Épületen kívül is könnyen kialakulhat dugulás. Ezt a fajtadugulást már házi praktikákkal, sokkal nehezebb megszüntetni. Ehhez már komoly szaktudásra és gépparkra van szükség. Itt már kevés, hogy kitisztítjuk a szifont, vagy bő forró vízzel át öblítjük a vezetéket.

Ilyen dugulásnál is próbálkozhatunk az elhárítással, de kevesebb az esélyünk, mint az épületen belüli kisebb dugulásoknál. Ha van tisztító akna, akkor kezdjük ott a tisztítást, mert lehet, hogy csak ott dugult el a csatornacső. Ezt könnyedén egy ásóval vagy lapáttal is megoldhatjuk. Ha a csatornacső szája tiszta és még mindig fenn áll a dugulás, akkor megpróbálhatjuk, a slaggal hátha át tudjuk, mosat a csatorna vezetéket. Ha ezzel se vagyunk sikeresek, akkor hívjunk egy dugulás elhárító szakembert. Itt már akkor komoly gépparkra van szükség. A szakember fel van készülve minden féle komoly dugulás elhárításra is különböző eszközökkel, gépekkel. A csőgörénytől a womáig minden dugulás elhárító eszköz előkerül. Itt a házilagos kísérletezés nagyon kevésnek bizonyul. Több szaktudást is követel, és csőgörény készletet. Ha ez nincs ne is álljunk neki, mert valószínű sikertelenek leszünk a dugulást megszüntetni. Az udvari lefolyó csövek vastagsága is már kihívóbb feladat még a duguláselhárító szakembernek is. Kisseb nagyobb próbálkozást csinálhatunk, de a vége valószínű, hogy szakembert fogunk hívni. A szakember szaktudása és gépparkja elegendő a dugulás elhárításához. Épületen kívüli dugulás elhárításhoz nagyon jó eszköz a woma a nagynyomású mosó.

Továbbá vállalunk: Mindennemű vízszerelési munkát, vízcsövek cseréjét, épületen belül, és kívül is, csatorna kiépítést, és cseréjét, tervezéssel is. Vécék, tartályok, mosdók, csapok cseréjét. Vízórák kiépítése cseréje, tervezéssel is.

„Semmi kétség Sanya a segítség”

Csatornadugulás elhárítás és vízszerelés +36 (70) 291-7864