Dugulás elhárítás csatornába

Csatornadugulás elhárítás Budán +36 (70) 291-7864

A lefolyó dugulás soha nem jókor jön, még ha van ott szerelő, akkor sem. Nagyon sok múlik a használójukon, miket dobálnak bele, ami nem oda való, és ezzel is elősegítik a dugulás kialakulását. Csatornadugulás elhárítás otthon házi praktikákkal. Sajnos nagyon sokan tapasztalták már a dugulás kellemetlenségeit, borzalmait.

Egy családi ház, vagy lakás, vagy épület akkor üzemel, jól ha észre se vesszük, hogy van lefolyócső az épületben. Ez mindaddig így van, ha lefolyónk tökéletesen üzemel, és nincs benne dugulás. Ez nagyon sokáig így is maradhat, ha mi is odafigyelünk rá. Fokozottan ajánlott figyelnünk a vegyszerek tisztító szerek, ha lehet minél kevesebb adagolására. Az egyik fő probléma szokott lenni, hogy túl sok mosószert, mosogatószert használunk. A fürdőben nem árt oda figyelni a túlzott tusfürdő használatára, lehet, hogy kevesebb is elég. Ezekkel az apró fogásokkal, jó tanácsokkal is csökkenthetjük, késleltethetjük a dugulás előfordulását, veszélyét. Nagyon sok probléma okozója lehet a víz takarékos vécé tartályok használata is. Sokan azt választják, mert sokat megtakarítanak vele. Igaz sokat megtakaríthatunk a víz, és csatorna számlánkon, de a kevesebb vízmennyiség könnyebben duguláshoz vezethet, mert így nem tudja kellő hatékonysággal a szennyeződést a csatornáig az utcára kivinni, elszállítani. A víztakarékos vécé használatán, amit megtakarítunk, lehet, hogy ha dugulás következik be, akkor a dugulás elhárítás sokkal többe kerülhet, mint amit a vízen meg takarítottunk. Ha önnél dugulás képződik, keletkezik, azonnal hívjon egy duguláselhárító szakembert.

Továbbá vállalunk: Mindennemű vízszerelési munkát. Vízcsövek cseréjét, épületen belül, és kívül is. Csatorna kiépítést, és cseréjét. Vécék, tartályok, mosdók, csapok cseréjét.

 

Nálunk nincs kiszállási díj, Nincs folyóméter díj, Nincs hétvégi felár!

Nincs óra díj! Hívjon bizalommal. Dugulás elhárítás falbontás nélkül,

Csatornadugulás elhárítás vízvezeték szerelés +36 (70) 291-7864