Dugulás elhárítás Budapesten

Dugulás elhárítás Sashalmon-épületen kívül

A dugulás soha nem jön jókor, de a fő gerinc vezeték eldugulása az egyik legnagyobb probléma, mert szinte az egész házba lévő lefolyó használhatatlan lesz, mivel visszatelik az egész. Ha az épületen kívül van a dugulás és található tisztító nyílás, tisztító cső, vagy egy akna, akkor egy fokkal könnyebb a dugulás elhárítási feladat.

Ha saját magunk egy picit értünk hozzá és neki állunk a dugulás elhárításnak az nyilván árban a leg kedvezőbb, mert nem kerül a pénzünkbe. Először is nézzük meg a tisztító aknát nem áll-e benne nincs-e feltornyosulva a szennyeződés, ha igen akkor először azt próbáljuk megszüntetni, hogy szabad legyen a kifolyás. Meg kell keresni a kifolyó csövet és ott lapáttal, ásóval meg piszkálni, hátha csak a csatornacsőnél gyűlt össze a szennyeződés, és a kitisztítás után szabadon el tud folyni a szennyvíz. Ha meg van a kifelé menő csatornacső, akkor beledughatunk egy drót darabot is, amivel előre hátra húzogatva kipiszkálhatjuk, fellazíthatjuk a szennyeződést, ami a dugulást okozta. Ha ezzel a módszerrel sem szűnt meg a dugulás, akkor vigyünk oda egy slagot, dugjuk bele a csatornacsőbe és nyissuk rá a vizet. Közben próbáljuk minél beljebb tolni, ha kell mozgatva előre hátra. Kis ügyességgel és egy kis szerencsével, ezzel is meg tudjuk szüntetni a dugulást, ha nincs messze és nem a gyökerek okozzák. Mert ha gyökér van, a csatornába azt nem tudjuk a slaggal kitisztítani végleg. A dugulás elhárítás közben a csatornában sokszor látni a túlzott mosószerek, vegyszerek, mosogató szerek használatát, ami igen csak kiül a csőfalára, és oda van keményedve. Ezek a vegyszerek mosogató szerek mennyiségét, ha csökkentjük, akkor sokkal elkerülhetőbb és megelőzhetőbb a dugulás. Ha kevesebb szappan maradék, szőrszál, vegyszerek mennek a lefolyóba sokkal könnyebben lehet tisztán tartani, és könnyebb az lefolyó elfolyása is. Néha nem árt a lefolyókat bő forró vízzel át öblíteni. Az udvari lefolyóknál a csatorna nyomvonalán sok probléma szokott lenni az oda ültetett fák, cserjék, tuják, ezek gyökerei is mind benőhetnek a csatornarendszerbe, és nem biztos, hogy csőgörénnyel vagy womával, nagynyomású mosóval el lehet távolítani őket. Több ilyen esetben csak a lefolyó csőcseréje segített a problémát megoldani. Az udvaron nem árt ezekre is oda figyelni az ültetésnél. Ha bármilyen kérdése van, kérje egy vízvezeték szerelő vagy egy dugulás elhárító szakember véleményét, segítségét.

Továbbá vállalunk Pest megyébe és Budapesten az, I, II, III, IV, V, VI, dugulás elhárítást, VII, VIII, IX, X, XI, zuhanyzódugulás elhárítást, XII, XIII, XIV, XV, mosdó dugulás elhárítást, XVI, XVII, XVIII, XIX, vécédugulás elhárítást, XX, XXI, XXII, XXIII, mosogató dugulás elhárítást.

Garanciával!

Dugulás elhárítás falbontás nélkül!            +36 (70) 291-7864