Csőtörés hibaelhárítás,vízszerelés

Csőtörés vízszerelés hibaelhárítás

Vállalunk vízszerelést, csőtörés hibaelhárítást. Ha csőtörése van, azonnal telefonáljon, mert nem lehet tétovázni addig is ázik a lakás. Nálunk ingyenes a kiszállás. Megpróbálunk a lehető legrövidebb időn belül a helyszínre érni és elhárítani a hibát.

Ezzel nagyobb károkozását is meglehet állítani. Amennyiben észreveszi, hogy kimagaslóan megnő, a vízfogyasztása rögtön telefonáljon. Amennyiben ilyet észlel érdemes azonnal vízszerelőt hívni, hogy megállapítsa a hibát. Lehetséges, hogy valahol vízszivárgás van, akár épületen belül, akár épületen kívül. Az egyáltalán nem biztos, hogy látható nyoma is rögtön van. Elképzelhető például a talajba, és akkor lehetséges csak később ad látható nyomokat. Ezért én javaslom havonta megnézni a vízóra állását, amiből egyből kiderülhet, ha vízfolyás van valahol.

Amit mi vállalunk:

Vízszerelést, Szifonok csapok javítását, cseréjét, Strangok cseréjét, Zuhanykabinok beépítését, Mosdók bekötése kiépítése, vécék és tartályok cseréjét. Mosogató és mosógép bekötést, Bojlerek vízkőteleintése, Víz vezeték cserét, Vízóra kiépítést, Vízvezeték javítást, Teljes vízvezeték cseréjét, Komplett fürdő szoba felújítást, Csőrepedések javítása, Ázások csőtörések megszüntetését. Akár új lakást vesz akár a régiben öregek a vízvezetékek hívjon és megoldjuk a problémát. Ingyenes árajánlatot adunk a szerelésre anyaggal vagy a nélkül. Gyorsan korrekt árakon vállalunk minden féle vízszerelési munkát. Munkáinkra természetesen Garanciát vállalunk.

Semmi kétség Sanya a segítség

Dugulás elhárítás vízszerelés                       +36 (70) 291-7864