Csatornatisztítás vízvezeték szerelés

Csatornatisztítás Vízvezeték szerelés

A csatornatisztítási és vízszerelési szolgáltatásunk Budapest teljes területén és Pest megyében vehető igénybe.  Géppel és spirállal is végezzük a dugulás elhárítást. Womás nagynyomású mosóval is végzünk dugulás elhárítást. Csatornakamerázás, ázások csőtörések megszüntetése.

További szolgáltatásaink:

– dugulás elhárítás,

– vécédugulás elhárítás,

– mosogatók dugulás elhárítása,

– lefolyó csatornacserét és javítást, – csőtörések elhárítása és javítása, – szennyvíz aknák tisztítása, – padlóösszefolyó és fürdőkád dugulás elhárítása,

– csatornatisztítás, – fő strangok lefolyók dugulás elhárítása,

– külső aknák tisztítása,

– vécék mosdók cseréjét,

– vécé tartályok és szifonok cseréjét,

– aknák gyökértelenités is vállalunk.

– vízszerelési munkák

 Gyakori kérdések a dugulással kapcsolatban:     T: +36 (70) 291-7864

 – hol van helyileg Budapesten vagy pestmegyében

– az épület családi, társas vagy panellakás

– a dugulást épületen belül vagy kívül észlelték

– mi dugult el, pl.(mosdó, vécé, mosogató, egyéb).

Sokszor a dugulás fő okozója hogy nem belevaló dolgokat dobnak bele akár a vécébe, akár a mosogatóba és ott a könnyedén dugulást okozhat. Vagy tovább jutva a lefolyó a csatornarendszerbe ott akad el és okozza a dugulást. Ezek egy része kivédhető és elkerülhető lehetne egy kis odafigyeléssel. A dugulás másik okozója az is lehet, hogy szakszerűtlen a szerelés, vagy nagyon alul méretezett a lefolyó a csatornarendszer. Több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk a dugulás elhárítás területén is. Szinte nincs olyan dugulás, amivel még ne találkoztam volna. Az egyszerűtől a bonyolultabbig, a könnyen elháríthatótól a nehezen elháríthatóig. A korszerű duguláselhárító gépeinkkel a woma nagy nyomású mosónkkal bontás nélkül szüntetjük meg a dugulást. Az általunk végzett dugulás elhárítást a legnagyobb szaktudással végezzük el. Minden munkánkra garanciát vállalok.

„Semmi kétség Sanya a segítség”

Dugulás elhárítás +36 (70) 291-7864