Csatornaszag a pangó víztől is lehet

Pangó víz is csatornaszagot okozhat

 

Padló összefolyóknál, lefolyóknál, vagy ritkábban használt szifonokban is gyakori jelenség a pangó víz, ami aztán belebüdösödik. Ha ritkán használnak egy lefolyót, akkor könnyebben lerakódik benne a szennyeződés is.

A folyamatos, gyakori használat jobban tisztán tartja a lefolyókat, mert nem szárad rá, nem rakódik le annyira a szennyeződés. Egy ritkán használt nyaralóban sokkal gyakrabban alakul ki ilyen kellemetlen csatornaszag, mint egy folyamatosan lakott lakásban. Ha a pangó víz a probléma forrása, akkor egy alapos átöblítés is meg tudja szüntetni a kellemetlen szagokat. Érdemes sós, forró vízzel, vagy szódabikarbónás oldattal minden lefolyót átöblíteni legalább kétszer, s meg kell szűnnie a bűznek. Ha nem használjuk rendszeresen azt a lefolyó szakaszt, akkor érdemes két-háromhetente átöblíteni. Ha nem találja a csatorna szag helyét és okát kérem, hívjon egy vízvezeték szerelőt.

Amennyiben a házi praktikák vagy a boltban kapható anyagok nem szüntetik meg az eltömődést vagy a dugulás rendszeresen visszatér, mindenképpen érdemes duguláselhárítással foglalkozó szakember segítségét kérni, aki speciális eszközökkel és technológiával gyorsan és hatékonyan szünteti meg a kellemetlenséget.

Ha a házi módszerek nem segítenek és szakembert keres Budapest vagy Pest megye területén, forduljon hozzám bizalommal!

 

 „Semmi kétség Sanya a segítség”

Vízvezeték szerelés, dugulás elhárítás +36 (70) 291-7864