Csatornadugulás elhárítás a fürdőkádnál

Csatornadugulás elhárítás a fürdőkádnál

Csatorna, lefolyó dugulás elhárítás a fürdőkádnál. Ha a fürdő kádunk fürdés után eldugul nagyon kellemetlen probléma, ha fürdés után nem tud lefolyni a víz a kádból. Először próbáljuk meg a leeresztőnél kitisztítani, mert lehet ott szappan, hajszál egyéb, ami nem teszi átjárhatóvá a lefolyót és ezért nem tud a víz akadálymentesen lefolyni.

Egy kis darab drót nagy segítségünkre lehet a hajszál egyéb kipiszkálásában. Ha sikerült kitisztítani és még mindig nem folyik le, akkor jöhet a jó öreg vécé pumpa. Ez valószínű megszünteti a dugulást, ha közel van a kádszifonhoz, vagy akár a kádszifonba van. Engedjünk, a kádba egy kis vizet fogjuk be a túlfolyót és kezdjük el a pumpálást. Ha sikerült megszüntetni a dugulást, akkor jó munkát végeztünk, ha nem akkor hívjunk duguláselhárító szakembert, vagy egy vízvezeték szerelőt, aki megszünteti a dugulást, hogy a lefolyó a csatorna ismét átjárható legyen.

Továbbiakban, amiben még segíteni tudunk: Vécé csésze cseréje, vécé tartály és csapok cseréje, ázások csőtörések megszüntetése, lefolyók javítása cseréje, fürdőszoba teljes felújítása, csatorna bekötése, csatornarendszer kiépítése.

„Semmi kétség Sanya a segítség”

Csatornadugulás elhárítás, dugulás elhárítás falbontás nélkül, vízszerelés     +36 (70) 291-7864