Csatornadugulás elhárítás

Csatornadugulás elhárítás, csatornacső csere vízszerelés

Épületen belüli dugulás elhárításhoz hívtak Zuglóba. A csatorna dugulás egy társasház pincéjében volt, ott futottak a jó öreg eternit lefolyó csövek. Sajnos itt történt a lefolyó csőtörés, amit nem rögtön vettek észre a lakók.

Ettől aztán a szennyvíz elöntötte a fél pincét. Kihívtak, hogy nagyon büdös szennyvíz szag kezd áradni a lépcsőházban, de nem tudták honnan. A lakók a pincébe nem mentek le, mert senkinek nem volt ott dolga azt mondták. A szag ténylegesen érezhető volt, és a nyomok egyenesen a pincébe vezettek. Ott már megállapítható volt és látható is volt a lefolyó csőtörés, ami több mint látható volt, mert már egy két pincébe be is folyt a szennyvíz lé. Az eternit lefolyócsövön teljesen látható volt a sérülés. Itt már nem volt szükségdugulás elhárításra, sem csőgörényre, mert az eternit lefolyó csőtörés okozta a bűzt, a problémát. A hibát gyorsan ideiglenes megszüntettük, de a későbbiek folyamán a lakókkal egyeztetett időpontban ki kellett cserélni, a lefolyócső sérült szakaszát.

Továbbá vállalunk épületen belül és kívül minden féle dugulás elhárítást. Csatornacső, lefolyócső cseréje, épületen belül és kívül is.

Nem csak dugulás elhárítást vállalunk, ha nem vízvezeték szerelést is.

Nálunk nincs kiszállási díj, nincs folyóméter díj, nincs hétvégi felár!

Hívjon bizalommal, hogy segíthessünk. Köszönöm.

Csatornadugulás elhárítás, fűtésszerelés +36 (70) 291-7864