Csatorna szag van a lakásban?

Csatorna szag árad a lefolyóból épületen belül

Elég nagy problémát tudja okozni egy lakásban, épületben, ha valahonnan terjeng a lefolyóból, a szifonból a csatorna szag. Ez elég kellemetlen tud lenni még a többszöri szellőztetés és az illatosítók használata ellenére is.

Ha lehet, minél előbb keressük meg a bűz forrását és a legrövidebb időn belül szüntessük is azt meg. Első lehetőségnek nézzük meg a szifonok csatlakozási pontját a falhoz hogy megfelelő-e a tömítettségük, nincs-e elrepedve, kiesve, félrecsúszva.  Ha itt nem találunk hibát a bekötés megfelelő, akkor keressünk tovább. Másik lehetőség, ha van légbeszívó a csatornarendszerbe beépítve, nézzük meg nincs-e eldugulva, eltömődve, mert lehet, hogy onnan árad a csatorna szag. Ha el van tömődve, akkor a víz leeresztésénél nem tudja a levegő beszívását engedni, és a lefolyó ilyenkor a szifonnál rángatja a vizet és van ideje a csatorna szagnak ez idő alatt visszaáramlani. Ha nincs légbeszívó beépítve, és ha folyik a víz lefelé és utána kluttyog a lefolyó, akkor ez lehet a csatorna szag okozója. Ha ez a probléma fen áll, akkor kérje ki egy vízvezeték szerelő vagy egy duguláselhárító szakember véleményét.

Vécék, és vécé tartályok, csapok cseréje, ázások és csőtörések megszüntetése, lefolyók javítása cseréje, csatorna kiépítése bekötése tervezéssel is, fürdő szoba teljes felújítása.

Semmi kétség Sanya a segítség

Csatornadugulás elhárítás falbontás nélkül +36 (70) 291-7864