Csatorna dugulás elhárítás

Csatornatisztítás, dugulás elhárítás

Dugulással általában már mindannyian találkoztunk. Nem csupán a wc eldugulására lehet ilyenkor gondolni, hanem arra is, amikor a konyhában az ételmaradékok miatt eltömődik a lefolyó, vagy épp a fürdőben áll meg a víz szabad áramlása és áll a víz a kádban vagy a mosdóban. Apróbb problémáknál ezek akár még házilag is orvosolhatók. Ha azonban nagy a baj, tovább kell haladni a lefolyón és eljutunk a csatornatisztítás témájáig.

Hiba a rendszerben

Igen, tényleg lehetséges. A hagyományos dugulásoknál sokszor – legtöbbször – annak használója a ludas. Előfordul azonban, hogy jogosan gondoljuk, hogy mi nem vétettünk és a rendszerből eredeztethető a hiba forrása. Ilyenkor sajnos semmit sem tehetünk magánemberként, mindenképp szakemberre van szükség, aki a műszereivel és módszereivel meg tudja állapítani, hogy hol is van a csatornában a hiba, hol van a dugulás góca, ami nem megfelelően kialakított rendszer eredménye is lehet. Ezután következik – természetesen csakis szakember által – a csatornatisztítás, amit akár úgy is értelmezhetünk, hogy egy mélyen elvégzett dugulás elhárítás.

Halmozottan sűrűbben fordulnak elő ilyen (súlyosabb) problémák tömbházak és társasházak esetén még akkor is, ha maga a rendszer egész jól ki van alakítva. Az ok ilyenkor a nagy igénybevétel. „Sok kicsit sokra megy” alapon a sok lakásból származó apró és ártatlannak mondható „hulladék” összegyűlhet és eldugíthatja a csatornát. Hasonlóan a családi házak esetében, a szakember ilyenkor is felméri a problémát, beméri annak forrását és elvégzésre kerül a csatornatisztítás.

„Semmi kétség Sanya a segítség”

Dugulás elhárítás +36 (70) 291-7864