Bűzölög a lefolyó?

Lefolyó szagtalanítása

Melyik helyiségbe lépve érzi az orrfacsaró bűzt? A konyhában? A fürdőben? Bárhol is legyenek a kellemetlen szagok, meg lehet őket szüntetni. A lefolyó szagtalanítása jó esetben házilag megoldható. De hogyan?

Belevaló a benne lévő?

Bármelyik lefolyónál is tapasztaljuk a problémát, jó tudni, hogy miért is következett be a jelenség. Legtöbbször az ok abban rejlik, hogy bomló anyagok kerülnek a lefolyóba, és ennek a rohadását érzékeljük kellemetlen vagy éppen elég erős bűzként már. A konyhában nyilvánvaló, hogy mi minden kerülhet a mosogatóba, a fürdőben talán nem ennyire, pedig ott is felütheti fejét a baj. Ilyenkor sokszor a (hosszú) hajszálak a ludasak, illetve a sok szőr, melyek összegyűltek, és próbálnak lebomlani – illetve esélyesen dugulást előidézni. Ha a megelőzésben nem jeleskedtünk, a lefolyó szagtalanítása még tartogathat számunkra sikerélményt.

Oldjuk fel!

Ha nem vészes a probléma, akkor a lefolyóban összegyűlt ételmaradékokat és egyéb bomló anyagokat könnyedén fel tudjuk oldani, és a helyzetet megoldani. Válasszunk olyan vegyszert, ami kifejezetten ilyen problémára való. Sokszor már egy erős zsíroldó is gyorsan kifejti a hatását, amit aztán megtoldunk jó sok – több liter – forró vízzel, hogy az is segítse a zsíros anyagok feloldódását. Ha a lefolyó szagtalanítása nem sikerült, akkor szakemberhez kell fordulnunk. Ilyenkor általában túl mélyről jön a probléma, ameddig mi már nem érünk el…

„Semmi kétség Sanya a segítség”

Lefolyó tisztítás +36 (70) 291-7864